ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ 4ο ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Σας ενημερώνουμε πως το Κέντρο Ειδικής Αγωγής συμμετέχει στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης& Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5000 μ. το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015.

Όσοι από εσάς, τους φίλους ή τους συγγενείς σας επιθυμείτε να λάβετε μέρος, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή με την ομάδα του Κέντρου Ειδικής Αγωγής μέχρι την Τετάρτη 16/09/2015.

 

  1. Στοιχεία Αγώνων:

α) Ημιμαραθώνιος (21,100μ.):

Ώρα Εκκίνησης: 18:45  

Περιγραφή της Διαδρομής: Η εκκίνηση του αγώνα δίνεται από τη Λεωφόρο Νίκης.

  •  Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου ακολουθεί τις οδούς: Λεωφόρος Νίκης, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου, Γεωργίου Παπανδρέου, Κορομηλά, Λεωφ. Βασ. Όλγας, Λεωφ. Βασ. Γεωργίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης, όπου οι αθλητές τερματίζουν μπροστά στον Λευκό Πύργο, διανύοντας την συγκεκριμένη διαδρομή δύο φορές.

β) Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ.:

Ώρα Εκκίνησης: 21:15

Περιγραφή της Διαδρομής: Η εκκίνηση του αγώνα δίνεται από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Συμβολή οδών Βασ. Γεωργίου με Γ’ Σεπτεμβρίου).

  • Η διαδρομή των 5.000μ. ακολουθεί τις οδούς: Λεωφ. Βασ. Γεωργίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Λεωφ. Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης, όπου οι συμμετέχοντες  τερματίζουν μπροστά στον Λευκό Πύργο (η διαδρομή διατρέχει τη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου, έχοντας κοινό σημείο τερματισμού τον Λευκό Πύργο).

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης:  www.thesshalfmarathon.org και  www.thesshalfmarathon.gr

Για να συμμετάσχει κάποιος στον Ημιμαραθώνιο, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 1997 και μεγαλύτεροι).

Στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000μ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2003 και μεγαλύτεροι).

Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα 5 χλμ. είναι 15 Ευρώ, ενώ για τον ημιμαραθώνιο των 21 χλμ. είναι 20 ευρώ. Στη συμμετοχή συμπεριλαμβάνονται: αναμνηστικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής.

Όσοι δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να στείλετε στην κοινωνική υπηρεσία τα στοιχεία σας (αγώνα που επιλέγετε --ημιμαραθώνιο ή αγώνα δρόμου--, ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, τηλέφωνα σταθερό και κινητό, email- αν υπάρχει- και μέγεθος μπλούζας), καθώς και τα χρήματα. Για περισσότερες διευκρινήσεις επικοινωνήστε με την κοινωνική υπηρεσία του Κέντρου Ειδικής Αγωγής.